top of page
800+ bill. solgt - Mindre enn 100 billetter igjen!!!

Stavanger, vi er endelig tilbake!

90% SOGLT! Opplev ParisLatino - Norges største Reggaeton-fest for andre gang i Stavanger, denne gangen på Fiskepiren.

Entertainrent_WHITE.png
Sony-Music-New-Logo-White.png
Flores Logo.png
thomas_kjondal__kjondalfoto-08216TBK08216.jpg
NORGES STØRSTE REGGAETON-FEST

ParisLatino på Fiskepiren

Fiskepiren er satt til å være vertskap for Stavangers mest spennende Reggaeton-arrangement igjen, etter en utsolgt debut i 2023 med 600 gjester. I år sikter vi høyere, klare til å ønske velkommen over 1000 entusiaster for en natt ulik noe annet.

Forvent en uforglemmelig blanding av nattklubb- og festivalatmosfærer, med produksjon av høyeste kvalitet.

Den snilleste gaven du kan gi oss er din ærlige anmeldelse av ParisLatino 🩷

Få 15% på Dominos ved Fiskepiren

Feir med ParisLatino og få 15% rabatt på all mat hos Domino's ved Fiskepiren! Bruk koden ParisLatino15 ved online bestilling for henting eller levering, unntatt drikke og iskrem. Tilbudet varer ut april.

opengraph.jpg

Unike øyeblikk med vakre mennesker

Det er det livet handler om, det er derfor vi eksisterer. La oss skape øyeblikk, opplevelser og minner som får oss til å se tilbake og smile.

En Reggaeton-fest uten like i Norge

01

Festivalstemning møter nattklubbenergi

Opplev det beste fra begge verdener på ParisLatino, hvor festivaleffekter, LED-visuelle effekter og de hotteste feststemningene forenes.

02

Reggaeton- og latin-DJ-er i verdensklasse

Vår lineup inneholder de beste reggaeton-DJ-ene fra hele verden, der verdensklasse reggaeton- og latin-DJ-er bringer det beste til festen.

03

Dine favoritt reggaeton-låter!

Fra legender som Daddy Yankee og Karol G til moderne ikoner som Anitta og Bad Bunny, feirer vi kulturen med hver eneste sang.

thomas_kjondal__kjondalfoto-TBK08275-Enhanced-NR.jpg

ParisLatino x Offisielle Spilleliste

JORDA (4) - FULL COLOR.jpg

Opplev DJ Jorda på ParisLatino

DJ Jorda sin musikk, som ærer spansk og portugisisk kultur, har trollbundet publikum og fanget Radio FUNXs oppmerksomhet, noe som har skaffet ham et intervju.

 

Kjent for innflytelsesrike opptredener i Norge, spesielt i Stavanger, er han nå klar for en minneverdig fremføring på Fiskepiren, forventet å være et høydepunkt på ParisLatino-arrangementet med sin blanding av visuelle og lydelementer.

Møt Inmita Palmera fra Spania

Inmita Palmera har utvidet sin globale rekkevidde, spesielt i Italia, gjennom nøkkelpartnerskap med Volume Agency og gjør nå bølger i Latin-Amerika. Hun er klar for en stor forestilling på ParisLatino i Stavanger den 20. april 2024.

Innen 2024 blir Palmera hyllet i musikkbransjen for sin allsidighet, varierte musikkstil og evne til å utmerke seg ved utfordrende arrangementer, og setter nye standarder.

Inmita2.jpg
295378784_932242551506542_2928781474876052581_n.jpeg
ParisLatino-x-Fiskepiren-Vertical.jpeg

Fiskepiren blir et reggaeton-paradis

Gjør deg klar til å bli en del av historien med Norges største reggaetonfest, som returnerer til Stavanger som det tredje stoppet på vår Norgesturné. Fiskepiren vil bli forvandlet til et reggaeton-paradis, og tilby den autentiske ParisLatino-atmosfæren fylt med musikk, dans og glede!

ParisLatino

Norgesturné 2024

English -  ParisLatino - Presskit 2024 - Investeringspakker.jpeg
bottom of page