top of page
OVER 78% SOLGT - SIKRE DEG PASS FØR DET ER FOR SENT!

For første gang i Bergen

Opplev ParisLatino - Norges største Reggaeton-fest for første gang i Bergen på USF Verftet, Røkeriet.

Entertainrent_WHITE.png
Sony-Music-New-Logo-White.png
Flores Logo.png
thomas_kjondal__kjondalfoto-08216TBK08216.jpg
NORGES STØRSTE REGGAETON-FEST

ParisLatino på USF Verftet

ParisLatino gjør sin lenge etterlengtede debut i Bergen den 23. mars 2024 på USF Røkeriet, og markerer vårt andre stopp på Norway Tour 2024.

Gjør deg klar for en reggaeton-produksjon som ingen annen, og opplev den perfekte blandingen av en musikkfestival og sammen med en energisk nattklubb atmosfære, alt kombinert med dine favoritt Reggaeton-låter!

Den snilleste gaven du kan gi oss er din ærlige anmeldelse av ParisLatino 🩷

ParisLatino x Offisielle Spilleliste

En Reggaeton-fest uten like i Norge

01

Festivalstemning møter nattklubbenergi

Opplev det beste fra begge verdener på ParisLatino, hvor festivaleffekter, LED-visuelle effekter og de hotteste feststemningene forenes.

02

Reggaeton- og latin-DJ-er i verdensklasse

Vår lineup inneholder de beste reggaeton-DJ-ene fra hele verden, der verdensklasse reggaeton- og latin-DJ-er bringer det beste til festen.

03

Dine favoritt reggaeton-låter!

Fra legender som Daddy Yankee og Karol G til moderne ikoner som Anitta og Bad Bunny, feirer vi kulturen med hver eneste sang.

thomas_kjondal__kjondalfoto-TBK08275-Enhanced-NR.jpg

DJ Khriz: London's finest

DJ Khriz, kjent for sine elektrifiserende reggaeton-opptredener på Europas beste arenaer, har en omfattende turnéhistorie som inkluderer byer som London, Paris, Zürich og Ibiza, blant andre.

 

Han er kjent for sin bemerkelsesverdige evne til å fange og energisere publikum, og DJ Khriz skaper uforglemmelige atmosfærer med sin dynamiske sceneopptreden og sømløse sjangeroverganger.

DJ-Khriz_Portrait.jpeg

J.Beren: En av Spanias topp DJ

Ved 21 år har J.Beren, kjent for sine dobbel platina-produksjoner og samarbeid med artister som Juan Magan og Bad Bunny, gjort betydelige fremskritt i musikkscenen.

 

Hans arbeid på hits som "Baila Conmigo" og Camila Cabellos Havana remix har fått anerkjennelse, selv fra J.Lo, ved høyprofilerte arrangementer som L.A. Calibash og Super Bowl.

JBeren-Portrait.jpeg
295378784_932242551506542_2928781474876052581_n.jpeg
ParisLatino x Bergen 2024 - Flyer

USF Verftet blir et reggaeton-paradis

Gjør deg klar til å bli en del av historien med Norges største reggaeton-fest, som debuterer i Bergen som det andre stoppet på vår Norway Tour.

 

USF Verftet, Røkeriet, vil bli forvandlet til et reggaeton-paradis og tilby den autentiske ParisLatino-atmosfæren fylt med musikk, dans og glede!

ParisLatino

Norgesturné 2024

English -  ParisLatino - Presskit 2024 - Investeringspakker.jpeg
bottom of page